Velden zijn niet correct ingevuld

VIP! gaat er op uit!

Nu de coronamaatregelen het weer toestaan, staan onze VIP! vrijwilligers te popelen om met de inwoners van de gemeente Westerkwartier in gesprek te gaan over (de mogelijkheden van) vrijwilligerswerk!

Sinds 2 november 2019 is VIP! Westerkwartier een feit, maar door de corona pandemie waren ook wij genoodzaakt al ons werk vanuit huis te doen. In die tijd hebben we desondanks veel mensen via de digitale of telefonische weg kunnen helpen. Zo hebben we maatschappelijke organisaties geholpen bij het vinden van geschikte vrijwilligers en hielpen we vrijwilligers bij het vinden van die ene leuke vrijwilligersfunctie! 

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver en ging het VIP er op uit! Donderdag 30 september was VIP vrijwilliger Jessica aanwezig in de Weme in Noordwijk en vrijdagmiddag 1 oktober waren Carin en Tristan te vinden op de weekmarkt in Zuidhorn. Ze hebben alle drie leuke gesprekken gevoerd met inwoners en ze geinformeerd over wat het VIP! allemaal kan betekenen op het gebied van vrijwilligerswerk.

Waar kun je ons de komende tijd nog meer vinden?

- Dinsdag 5 oktober is Carin tussen 9:00 en 10:30 uur te vinden in Grijpskerk
- Donderdag 14 oktober staan Olga en Jessica op de weekmarkt in Leek. Ze zijn daar tussen 12:30 uur en 15:30 uur.

Kom gezellig langs en wij helpen je graag met al je vragen over vrijwilligerswerk!

 Naar het overzicht