Velden zijn niet correct ingevuld

VIP! Westerkwartier officieël gelanceerd!

Maandag 2 november om 14.30 uur hebben wethouder Bert Nederveen en vrijwilligerscoördinator Sanne Tilman in een select (digitaal) gezelschap de nieuwe website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Westerkwartier gelanceerd: www.vipwesterkwartier.nl. Daarnaast start het VIP! Westerkwartier met spreekuren op 4 locaties in de gemeente.    

Iets betekenen voor een ander
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Westerkwartier is de organisatie voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Het doel van VIP! Westerkwartier is vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties versterken, ondersteunen en met elkaar in contact brengen. Op de nieuwe website www.vipwesterkwartier.nl kunnen (potentiële) vrijwilligers en organisaties onder andere terecht voor actuele vacatures, hulpaanbod en trainingen.

Wethouder Bert Nederveen: “Vrijwilligers zijn onmisbaar. Daarom vinden we het belangrijk dat vrijwilligers in de gemeente Westerkwartier terecht kunnen bij het VIP! voor informatie en advies, maar ook voor hulp bij het vinden van een passende vrijwilligersbaan”.

Spreekuren
VIP! Westerkwartier start vanaf deze week ook met het aanbieden van lokale spreekuren, in ieder gebied van de gemeente Westerkwartier. Zo zijn we voor iedere inwoner dichtbij. Vanwege het coronavirus zijn de locaties voorlopig nog niet fysiek te bezoeken. Wel zijn onze eigen VIP! vrijwilligers tijdens de spreekuurtijden telefonisch bereikbaar op (0594) 745 069. Mailen kan natuurlijk ook: vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl

De tijden van de spreekuren:
Grootegast: maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Leek: dinsdag- en donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur
Marum: donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur
Zuidhorn: donderdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur

Sociaal Werk De Schans
VIP! Westerkwartier is onderdeel van Sociaal Werk De Schans. Sociaal Werk De Schans ondersteunt alle inwoners in Westerkwartier met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, leefstijl, opvoeden en opgroeien en eenzaamheid.

https://www.youtube.com/watch?v=i9udwaL-N9o&t=5sNaar het overzicht