Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   
Terug naar Nieuws

VIP! Westerkwartier presenteert: Vrijwilligersmarkt!

Gepubliceerd op:

Sociaal Werk De Schans is verheugd op zaterdag 1 oktober 2022 de allereerste editie van de Vrijwilligersmarkt Westerkwartier te mogen organiseren! Een middag van ontmoeting tussen (potentiële) vrijwilligers en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Westerkwartier met volop mogelijkheden tot oriënteren, netwerken en vooral voor het maken van mooie matches tussen vrijwilligers en organisaties. VIP! Westerkwartier maakt graag samen met jou van dit mooie evenement een doorslaand succes!

Alle informatie over de vrijwilligersmarkt en wijze van aanmelding is te vinden in de uitnodiging. 

Belangrijk om te vermelden is dat er een bepaald aantal plekken voor standhouders beschikbaar zijn. Dit vanwege de omvang van de locatie en omdat het de eerste keer is dat we het organiseren. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van aanmelding. Let op: dit betekent dus nog niet dat je definitief kunt meedoen, maar dat we je aanmelding in goede orde hebben ontvangen. Na de aanmeldperiode (tot 15 augustus) wordt er een definitieve selectie gemaakt van organisaties die vertegenwoordigd zullen worden op deze eerste editie van de vrijwilligersmarkt. We houden hierbij rekening met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van maatschappelijke organisaties waarbij alle sectoren vertegenwoordigd zijn. Wanneer veel partijen uit een specifieke sector zich aanmelden, dan is de volgorde van aanmelding bepalend. We communiceren in de week van 15 augustus of je een plekje hebt kunnen bemachtigen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Verdere informatie over het exacte programma van de vrijwilligersmarkt volgt na de aanmeldperiode.

Bekijk ook

VIP Westerkwartier gesloten in de kerstvakantie

19-12-2022
In verband met de kerstvakantie is VIP! Westerkwartier gesloten van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari 2022. Onze vr…
Lees meer over VIP Westerkwartier gesloten in de kerstvakantie
 

Terugblik inspiratiesessie 'Boeien, binden en behouden van vrijwilligers'

12-12-2022
𝐀𝐟𝐠𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐕𝐈𝐏 𝐖…
Lees meer over Terugblik inspiratiesessie 'Boeien, binden en behouden van vrijwilligers'
 

Vandaag hebben we aandacht voor: Project de Verschilmakers van de Gaveborg uit Oostwold

22-11-2022
Afgelopen jaar heeft de Gaveborg meegedaan met het Oranje Fonds programma 'de Verschilmakers', samen met 25 andere organisaties. Een heel ga…
Lees meer over Vandaag hebben we aandacht voor: Project de Verschilmakers van de Gaveborg uit Oostwold