Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Over ons|Contact
   

Over ons/het team

Het VIP! Westerkwartier is onderdeel van Sociaal Werk De Schans is de welzijnsorganisatie in de gemeente Westerkwartier en biedt inwoners ondersteuning en hulp bij verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, geld, leefbaarheid en mantelzorg.

Vrijwilligers VIP! Westerkwartier:
Door én voor vrijwilligers, dat is waar VIP! Westerkwartier voor staat. Alle werkzaamheden voor VIP! worden uitgevoerd door onze enthousiaste VIP! vrijwilligers. Ze informeren (potentiële) vrijwilligers en organisaties over vrijwilligerswerk en helpen met het zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Zij voeren kennismakingsgesprekken, helpen mee de vacaturebank up-to-date te houden en voeren de administratie rondom de vacaturebank. Wanneer nodig assisteren ze bij activiteiten en evenementen van VIP! Westerkwartier. Onze vrijwilligers werken op de 4 locaties van het VIP en staan je zowel persoonlijk, telefonisch als per mail te woord.

Team Leek:
Olga Coeling

Team Zuidhorn:
Carin Hoving – Veldman

Team Grootegast:
Tristan Steevensz

Team Marum:
Jessica Schaap

De vrijwilligers krijgen ondersteuning van 4 buurtwerkers van Sociaal Werk De Schans: Albert Koers, Caroline Kalk, Robbert Wal en Machteld van der Zee. Sanne Tilman is de vrijwilligerscoördinator bij Sociaal Werk De Schans en projectleider van VIP! Westerkwartier.