Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0594) 745096
|Home|Nieuws|Team|Contact
   

Welkom bij VIP! Westerkwartier

VIP! Westerkwartier, onderdeel van Sociaal Werk De Schans, is er voor iedereen die vrijwilligerswerk doet óf wil doen en woont in de gemeente Westerkwartier.

We helpen jou bij het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Ook zijn we er voor jouw organisatie als je ondersteuning nodig hebt bij het zoeken naar vrijwilligers of als je wilt weten hoe je je vrijwilligers aan jouw organisaties blijft binden. Daarnaast bieden we trainingen aan vrijwilligers van (non-profit) organisaties in de gemeente Westerkwartier.

Daarnaast geven we informatie en advies over bijvoorbeeld het behouden van vrijwilligers voor je organisatie of het doen van vrijwilligerswerk naast het hebben van een uitkering. Misschien wil je meer informatie over hoe het zit met een verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk?

VIP! Westerkwartier helpt je met deze én alle andere vragen. Onze VIP! vrijwilligers helpen je graag! De spreekuren bieden wij lokaal aan, in ieder gebied van de gemeente Westerkwartier. We zijn dus voor iedere inwoner van de gemeente dichtbij! Natuurlijk staan we ook telefonisch voor je klaar.

Kom naar onze inloopspreekuren op de volgende locaties:

Leek, Lindensteinlaan 44
- dinsdag van 9:00 - 11:00 uur
- donderdag van 9:00 - 12:00 uur

Zuidhorn, Jellemaweg 3
- donderdag 9:00 - 11:00 uur

Marum, Schoolstraat 8
- dinsdag 9:30 - 12:00 uur

Grootegast, De Schalck 1
- maandag 10:00 - 12:00 uur.

Werkgebied VIP! Westerkwartier

Werkgebied VIP! Westerkwartier

VIP Westerkwartier weer volop aan de slag!

29-08-2022
De zomervakantie is voorbij, dus ook VIP Westerkwartier is weer helemaal open en bereikbaar. Onze VIP vrijwilligers hebben genoten van hun v…
Lees meer over VIP Westerkwartier weer volop aan de slag!
 
Bekijk al ons nieuws